Vendégházakról

Nap és a Földház

A Vendégházak tulajdonosa korábban egy Németországban élő nyugdíjas házaspár volt, akiktől a Szíriusz Fénye Kft. 2019. áprilisában vásárolta meg az ingatlanokat, abból a célból, hogy a feltöltődni, pihenni vágyó emberek lehetőséget kapjanak a falusi életmód megtapasztalására egy olyan környezetben, ahol a természet szinte karnyújtásnyira található.

A két, különálló vendégház eltérő időpontokban és stílusban épült.


Földház

5+1 fő számára tud szállást biztosítani.
A ház 108 m2 alapterületű, vastag falai régi, úgynevezett vályog technológiával, kb. 80 évvel ezelőtt készültek. A német tulajdonos a felújítás során a régi egyszerűséget ötvözte a modern építőanyagokkal. A házban két háló, két fürdő, egy nappali, egy étkező és egy teljesen felszerelt, modern konyha áll a vendégek rendelkezésére.
A Földház klímája ideális nyáron, mert a falak vastagságuk miatt nehezen melegszenek át, így kiváló klímát biztosítanak a bentlakóknak. Nincs szükség energiát fogyasztó, hőmérsékletet és páratartalmat szabályozó berendezésekre. Télen is hasonló elven működnek a falak: ha egyszer felfűtöttük őket, már csak temperálásra van szükség a ház emberbarát hőmérsékletének fenntartásához. 

Ház kerekesszékkel érkező vendégeink részére akadálymentesítve lett! 


Földház galéria:


Napház

5+1 fő számára tud szállást biztosítani

A volt tulajdonos úgy döntött, hogy a korábban felújított ház mögé épít magának egy minden igényt kielégítő, 155 m2 alapterületű modern, kényelmes házikót. Két szintes épület garázzsal, teljesen felszerelt amerikai konyhával, kényelmes nappalival, zárt teraszos étkezővel, felsőszinten három hálóval, fürdővel, szaunával és erkéllyel rendelkezik.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik extra kényelemben szeretnék eltölteni kisberényi nyaralásukat.

Mivel a vendégházak egy területen, de teljesen különállva helyezkednek el, ideális baráti családok egy időben történő nyaralásához.


Napház galéria:

A Kisberényi Menedék egész esztendőben két, teljesen felszerelt vendégház bérlési lehetőségével áll a nyugalmat, feltöltődést kereső vendégek, családok rendelkezésére.


Egy hetet, hat éjszakát nálunk töltő vendégeink részére egy éjszakát ajándékba adunk!


Mivel a megélhetésünket, egészségünket és a békénket a természet biztosítja a faluban, ezért vendégeinket is szeretnénk megkérni arra, hogy ittlétük alatt ezt legyenek kedvesek figyelembe venni. Lehetőségeikhez képest maximálisan óvják környezetüket és a természetet. Így lesz mit élveznie, és lesz "kitől" tanulnia az elkövetkezendő generációnak is. 

Ezért mindent úgy hagyj magad után, ahogy legközelebb látni szeretnéd!

Köszönettel: Földanya