Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Foglalás

Kedves Látogató!

Foglalás menete a következő:

- A Vendégházak legrövidebb bérleti lehetősége 3 éjszaka. A minimálisan kiszámlázott díj 4 személy részére történik éjszakánként. Mindkét vendégház 5+1 fő elhelyezésére lett berendezve, nem pótágyazhatóak.

- A szállásfoglalás a honlapunk foglalási rendszerének használatával történik. A foglalás a házirend elfogadásával és a teljes szállásdíj 30%-ának átutalásával jön létre.

- Foglalást csak írásban tudjuk elfogadni, melyben fel kell tüntetni legalább egy felelős személyt és adatait (név, lakcím, személyt igazoló okmány száma), aki felel az együttműködésért és a házirend betartásáért. Az írásos szállásigényt 24 órán belül igazoljuk vissza, mely alapján garanciát vállalunk a szállás kiadására.

- A szállásfoglalás az érkezés előtt két hetet meghaladó időben mondható le írásos formában, következmények nélkül. Az érkezéstől számított 14. napon és azon belüli lemondás esetén a foglaló összege nem kerül visszafizetésre, de egy későbbi foglalás esetén (1 éven belül) annak összegét beszámítjuk.

- A Vendégházakat a vendégek csak a teljes szállásdíj és a helyi önkormányzat rendelete szerinti, az összes tervezett vendégéjszakára számított idegenforgalmi adó megfizetését követően foglalhatják el.

- Fizetés számla ellenében történhet átutalással vagy készpénzben.

- Vendégeinket az érkezés napján 15.00-18.00 között szeretettel várjuk. Amennyiben a megadott időpont valamely oknál fogva nem tartható, megegyezünk. A vendégek érkezéskor kötelesek a személy- és lakcím azonosításhoz szükséges okmányokat a szállásadó részére a vendégkönyvben szerepeltetendő adatok megismerése érdekében átadni.

- Távozás napján vendégeinknek legkésőbb 11.00 óráig el kell hagyniuk a Vendégházat munkatársainknak biztosítva a takarítás lehetőségét.

Kisberényi Menedék Vendégházak adatkezelési szabályzata

Vendégházak foglalásai: